parallax background

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

We bieden dagbesteding, individuele en ambulante begeleiding en wonen/woonbegeleiding. Er wordt begeleid vanuit rust, ruimte en respect vanuit een natuurlijk ritme en in een kleine setting. We bieden veel nabijheid, veiligheid en vertrouwen door vaste begeleiders en een klein team waarbij de dagdagelijkse werkzaamheden zoals voeren van de dieren, groenonderhoud, de tuin en in de keuken de lunch klaarmaken zorgen voor structuur.

Het belang van kleinschalige en persoonlijke zorg is op Houbenhof groot. De bewoners op de locatie moeten niet alleen een veilige betrouwbare woonplek hebben maar ook dat ze dit zelf ervaren. Op Houbenhof is beschermd wonen en er zijn twee zorgappartementen.

Naast het wonen bieden wij dagbesteding op de locatie. Tot de opening van de camperplaats bestond de dagbesteding veelal uit; externe klusjes, groenonderhoud op de locatie, verbouw, klusjes op het terrein en verzorgen van de lunch. Na de opening van de camperplaats zijn er een paar taken bijgekomen namelijk het onderhoud van het gras, groen en schoon houden van de camperplaats. Iedereen kan hierbij naar eigen vermogen helpen waardoor iedereen ook trots is op het uiteindelijke resultaat. We zorgen op deze manier voor verbinding tussen en groei van eigenwaarden van de deelnemers. Het maakt niet uit of je kan metselen, timmeren, schroeven, zagen, opperen of opruimen je bent onderdeel van een (bouw)proces en onmisbaar met jouw bijdrage hierin.

Samen kun je heel veel en samen geeft een veel beter gevoel!