Houbenhof ligt aan de Heerbaan 4 in Leveroy. Houbenhof is sinds 2018 een dochterlocatie van Rondmeer Zorg in Heythuysen. De locatie ligt aan de ene zijde tegen het dorp Leveroy aan en aan de andere zijde grenst het aan het buitengebied met een wijds uitzicht over het beekdal van de Tungelroyse Beek en agrarische landerijen.

Deze unieke ligging in combinatie met historische agrarische gebouwen zorgen voor een aangename, prettige werkomgeving waar het voor onze deelnemers goed vertoeven is. Samen met hun begeleiders zijn de deelnemers hier aan het werk. Dit varieert van het moderniseren en opknappen van de gebouwen op de locatie, het verzorgen van het groen, het klaarmaken van de lunch en/of een praatje maken.

Tevens wonen er op locatie ook deelnemers in de woning en in woonzorgappartementen. Het wonen en Houbenhof Camperplaats zijn volledig van elkaar gescheiden. De gasten van de camperplaats wordt middels aanduidingsborden gevraagd om de locatie waar de dagbesteding en het wonen is niet te betreden. Hiermee zorgen we voor de juiste setting om respectvol met elkaar te kunnen werken en wonen.