parallax background

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
26 berichten.
Bert, Alice, Viggo en Hugo ter Harkel uit Ten Boer (prov Gron) heeft geschreven op augustus 9, 2021 om 11:51 am:
Ons 1e nachtje met de eigen camper op pad en dan verrast worden door een bijzonder attente beheerder (‘de uurman’)! De plek zelf was mooi en ruim, sanitair uitstekend. Maar wat ons helemaal bij zal blijven zijn de slingers en ballonnen opgehangen als verrassing voor onze jongetjes die hier hun 4e verjaardag mochten vieren! Dank dank en niets dan goeds over deze camping! Warme groet, Fam ter Harkel
Breuseker uit Lelystad heeft geschreven op juli 28, 2021 om 8:24 am:
Wat een mooie camperplaats met dito sanitair. Ook het concept van zorgboederij samen met Rondmeer, waar je naar toe kunt fietsen en genieten van drankje, lunch of ijs is fantastisch. Heel veel succes met alles. Een aanrader.
Jos Nijssen Mat Timmermans uit Neer heeft geschreven op juli 3, 2021 om 7:35 am:
Op de dag van de opening mag ik met recht zeggen trots te zijn op wat we met z'n allen gepresteerd hebben . Een prachtige camperplaats in het Limburgse land ! Als schilder en vader van Fieke wekenlang enthousiast naar Leveroy gereden. Het resultaat mag er zijn ! Ik heb al mogen ervaren dat jullie passie en gastvrijheid voor de campergasten een prachtig verblijf zal zijn. Fieke en Bas , van harte gefeliciteerd en heel veel succes !
Emmy en Johan Kleibeuker uit Huizen heeft geschreven op juni 27, 2021 om 8:50 am:
Wat een geweldige Camperplaats is hier aangelegd! Met het mooie sanitair in aantocht wordt dit zeker een Camperplaats, die met recht de volle vijf sterren waardig is. Bas en Fieke en familie, jullie hebben de droom van je vader waar gemaakt en daar mogen jullie heel trots op zijn. Heel veel succes!!!
Stan uit Weert heeft geschreven op juni 10, 2021 om 4:02 pm:
Hoi Bas en Fieke, Het was een genot om het laatste nachtje van onze vakantie bij jullie op de camperplaats door te brengen. Jullie hebben er echt een mooi plekje van gemaakt! Stan en Sildra
Houbenhof uit Leveroy heeft geschreven op maart 29, 2021 om 8:38 am:
Welkom op het gastenboek van onze camperplaats